Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 31 Mart mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun diplomatik trafiği sürüyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan önce Dubai’ye, ardından Mısır’a gitti.

Ziyaretlerini tamamlayıp evine dönen Cumhurbaşkanı, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanının açıklamaları arasında yerel seçimlere ilişkin de önemli açıklamalar vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“Bunların hiçbiri onlara ekmek getirmeyecek, boşuna çabalıyorlar.”

Maalesef her dönem, her seçim öncesinde yaşadığımız olaylar bunlar. Ne yaparlarsa yapsınlar öyle ya da böyle her şey olacak. Burada seçime iki ay bile kalmadı. Artık geri sayım başladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de partisinin küme toplantısında çok net bazı konuları ortaya koydu. Ben de aynı görüşleri paylaşıyorum. Muhalefet özellikle mülteci konusunu gündeme getiriyor. Bunların hiçbiri onlara ekmek getirmeyecek, boşuna çabalıyorlar.

“Tıpkı bazılarının 28 Mayıs’ta silinmesi gibi”

31 Mart mutlaka bazı insanların siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır. Nasıl ki 28 Mayıs’ta bir kısmı silindiyse, bir kısmı da şu anda yarım yamalak hayatta kalmaya çalışıyorsa, sonuç da aynı olacaktır. Bu konuda biz Cumhur İttifakı olarak hem büyükşehirlerde, hem illerde hem de ilçelerde teşkilatlarımızla yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

“Samsun bizim için çok önemli”

Şimdi Ankara’da arkadaşlarımız Meclis üyeleriyle ilgili çalışmayı başkan yardımcılarımızla birlikte yürütüyorlar. İnşallah biz de onlara katılacağız. Bildiğiniz gibi Samsun’da mitingim var. Samsun bizim için çok ama çok değerli. Bundan sonra da Giresun ve Ordu’da mitinglerimizi gerçekleştireceğiz. Böylece Karadeniz’i yeniden imar etmek istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu