Haber

Erden Timur: Icardi gibi 2-3 isim daha istiyoruz

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Erden Timur, Galatasaray’ın transfer süreciyle ilgili Bloomberg HT’ye konuştu.

“İnsanlar bazen hayallerini paylaşmaktan kaçınıyor. Duygular çerçevelenince duygu olmaktan çıkıyor. Bu bir tutku işi. Bizim hayalimiz yeniden Avrupa şampiyonu olmak. Belki bu sene Avrupa finalinde oynayıp şampiyon oluruz. O yüzden Icardi gibi 2-3 isim daha getirip takımı bambaşka bir noktaya getirmek istiyoruz.”Erden Timur sözlerini şöyle sürdürdü:

Angelino’nun transfer süreci

Karşı taraf samimiyeti hissettiğinde herkes ne demeye çalıştığını görür. Angelino transferinde Leipzig CEO’su, “Diğer takımlardan bizim maaşımızın çok üzerinde teklif aldı Angelino, kalmasını istedik ama sanki çocukluğundan beri Galatasaray’dan teklif bekliyormuş gibi davrandı.” Oyuncuya sadece Leipzig’de kazandığının 150 bin Euro fazlasını verdik. Barselona’ya gittim. Bunun pahalı olduğunu hissetti. Doğruluktan, pahalı olandan bahsettik. Bu dünyada samimi olan prim yapar. Bu sayede kaliteli insanları ikna edebilirsiniz.

“Doğruyu söylemek önemli”

Önemli olan oyuncu gelmese de doğruyu söyleyecek misiniz? Dün bir oyuncuyla konuşurken ‘5 ihtimal var’ dedim. Söylediğim her şeyi imzalamalıyım. ‘Şahsen imzalamasam sana bir şey söylemezdim’ dedim. Sadece aklınla düşünürsen, tüm hayatın için bir yük olur. Allah kimsenin kalbine bu tutkuyu boşuna koymaz. Bu tutkuya sahipseniz, kesinlikle bir şeyler olacaktır. İnsanın kendi yolculuğunu sağlayan şey, kendinden başka bir amaca odaklanmasıdır. Gerçekten doğru olanı yaparsanız, ahlaklıysanız daha başarılı olursunuz. Ahlaklı olursan geride kalırsın diye düşünürler ama bu tam tersidir. Bu bin okul yapmaya değer. En az güvenen toplumlardan biriyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu