Haber

Mahmut Tanal: “Millet İttifakını İktidara Getirelim. CHP’ye Şanlıurfa’ya En Az 5 Milletvekili Getirelim”

CHP’nin 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Şanlıurfa’dan aday gösterdiği CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa’daki pazar yerini ziyaret etti. Tanal elindeki limonu sıkarak, “Limon gibi sıkılmak istemiyorsak Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapalım. İki, Millet İttifakı’nı iktidara getirelim. Üç, en az 5 milletvekili çıkaralım Meclis’e” dedi. Şanlıurfa’da CHP.”

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa’daki pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlar ve pazarcılar ile sohbet etti. Tanal, market tezgahından aldığı limonu sıkarak, şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu’nun tamamına saygı ve hürmetlerimizi iletiyoruz. Bizim insanımıza bu limonu sıktılar. Ekonomik krizden dolayı insanımıza bu limonu sıktılar. Limondan sıkılmak istemiyorsak getirelim.” Millet İttifakı’nı iktidara getir Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yap.Bu senin kardeşin Mahmut Tanal senin vekilin olmadan Urfa’nın hak ve hukukunu savundu.Limon gibi sıkılmak istemiyorsak Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapalım.İki , Millet İttifakını iktidara getirelim Üç, Şanlıurfa’da CHP’ye en az 5 milletvekili çıkaralım.”

Bir bakkal Tanal’a bir soğan uzatarak, “Soğanın kilosu 25 lira. Bu adalet mi?” Tanal, Kürtçe “Yeter” anlamına gelen “Bese” dedi. Tanal’a bazı vatandaşlar eşlik etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu