Haber

Vatan Partisi Genel Başkanı İnce, Diyarbakır’da konuştu.

Taşra Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu hükümetten de altılı masadan da demokrasi dersi alamayız. Biz ilkeli duruşu olan, bel kemiğiyle siyaset yapan bir partiyiz. ” söz konusu.

Diyarbakır’da gazetecilerle buluşmak için gelen İnce, taban fiyat görüşmelerinin emeklileri de unutmadan birlikte yapılması gerektiğini söyledi.

İnce, 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismarına ilişkin tezlerle ilgili de şunları kaydetti:

“Biz bunu çok net çözebiliriz. Resmi nikahı olmayana da dini nikahı olmayana da ağır hapis cezası vereceksiniz. Bu kadar kolay ve uzatmaya gerek yok. imam yaptırmış bu nikahı.başka çare yok resmi nikahsız dini nikah olmaz ağır mahkum cezasını sen ödersin nasıl çözüleceğini hep beraber göreceğiz 6 yıllık evli olanlar Yaşlı kız eğitim veriyordu. Yurtları vardı, kursları vardı. Hepsini dozerle yerle bir edeceğiz, bunlar mağaranın insanları bunlar.”

İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davayla ilgili olarak, “Tüm muhalefeti Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya davet ediyorum. Herkes o adliyeye gitsin. Yapabiliriz’ Çözme. Bizi birer birer avlıyorlar. Onun için CHP’yi bu konuda İmamoğlu’na sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu mesaj da ilgili yerlere gidecektir.” değerlendirmesini yaptı.

Ülkenin demokrasi sicilinin temiz olduğunu belirten İnce, “Bu hükümetten de, 6’lı masadan da demokrasi konusunda alacağımız ders yok. Biz ilkeli duruşlu, omurgası siyaset yapan bir partiyiz.” söz konusu.

İnce, konuşmasının ardından partisine yeni katılan üyelere rozet takarak esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu